Първоначално публикувано от zanik
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение5w40 пълна синтетика
А някаква марка бихте ли ми препоръчали?
Comment
-
Първоначално публикувано от zanik Покажи съобщениеБлагодаря!
А някаква марка бихте ли ми препоръчали?Now: 156 2.5 V6 24V
Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.
Comment
-
-
-
АЛФИСТИ ПОМАГАЙТЕ
ПРИЯТЕЛИ ОТ ГОДИНА СИ КУПИХ АЛФА 147 1.9 JTD
1. ИЗПИСВА НА КОМПЮТЪРА ВОДА В ДИЗЕЛОВИЯ ФИЛТЪР СМЕНИХ ГО С НОВ ПАК ПРОДЪЛЖАВА ДА ПОКАЗВА НА КОМПЮТЪРА ,ЧЕ ИМА ВОДА В ДИЗЕЛОВИЯ ФИЛТЪР
2.ИЗПИСВА ПРОБЛЕМ С СПИРАЧНИТЕ СВЕТЛИНИ ПРОВЕРЯВАХ ВСИЧКИ КРУШКИ РАБОТЯТ И СА КАКВИТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ .БУШОНИ ВСИЧКО Е ОК НО ПАК ИЗЛИЗА НА КОМПЮТЪРА.
И 3 . НО НАЙ ВАЖНО ОТ ДНЕС ДАВАМ НА ЗАДНА СКОРОСТ ПРЕДИ ДА ЗАПАЛЯ КОЛАТА НЯМА ПРОБЛЕМ СКОРОСТИТЕ СЕ ВКАРВАТ ЛЕКО И МЕКО НО КОГАТО КОЛАТА Е ЗАПАЛЕНА СКОРОСТИТЕ СЕ ВКАРВАТ МНОГО ТРУДНО А ЗАДНА НЕ СЕ ВКАРВА.МОЛЯ ДАЙТЕ СЪВЕТ
Comment
-
Защо пишеш с главни букви? Ние тук си виждаме добре. Намали буквите и ще ти кажем.
Напиши го във всички теми които ти се мернат пред очите.Last edited by lordliness; d.m.y г., 21:21.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от gabbbkkka Покажи съобщениеПРИЯТЕЛИ ОТ ГОДИНА СИ КУПИХ АЛФА 147 1.9 JTD
1. ИЗПИСВА НА КОМПЮТЪРА ВОДА В ДИЗЕЛОВИЯ ФИЛТЪР СМЕНИХ ГО С НОВ ПАК ПРОДЪЛЖАВА ДА ПОКАЗВА НА КОМПЮТЪРА ,ЧЕ ИМА ВОДА В ДИЗЕЛОВИЯ ФИЛТЪР
2.ИЗПИСВА ПРОБЛЕМ С СПИРАЧНИТЕ СВЕТЛИНИ ПРОВЕРЯВАХ ВСИЧКИ КРУШКИ РАБОТЯТ И СА КАКВИТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ .БУШОНИ ВСИЧКО Е ОК НО ПАК ИЗЛИЗА НА КОМПЮТЪРА.
И 3 . НО НАЙ ВАЖНО ОТ ДНЕС ДАВАМ НА ЗАДНА СКОРОСТ ПРЕДИ ДА ЗАПАЛЯ КОЛАТА НЯМА ПРОБЛЕМ СКОРОСТИТЕ СЕ ВКАРВАТ ЛЕКО И МЕКО НО КОГАТО КОЛАТА Е ЗАПАЛЕНА СКОРОСТИТЕ СЕ ВКАРВАТ МНОГО ТРУДНО А ЗАДНА НЕ СЕ ВКАРВА.МОЛЯ ДАЙТЕ СЪВЕТ
П.С. Главните букви са ненужни и визуално неприятни, във форумите се възприема като повишаване на тон, за това, ако обичаш, моля въздържай се занапред. Поздрави!Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от sollider Покажи съобщениеДа, копчето е за реотана на задния прозорец. За другото не съм наясно. Като натиснеш бутончето има ли цъкане на реле? При мен ясно се чува.
Някой сменял ли е, и въобще възможно ли е?
Comment
-
Колеги, на 147-та как се вади панела където е поставката за чашата?Алфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщениеКолеги, на 147-та как се вади панела където е поставката за чашата?
Comment
-
Момци, от вторник оставам без талянката. Никой не пожела да я купи, затова отива в мегапартс. Не мога да издържам на цените за ремонт на окачването. Втъщам се във френската секта. Исках да вземам 159,но като гледам цените за поддръжка...
Имам дете и ми трябва сигурност и евтина поддръжка.
Мятям се отново на старото и изпитано пежо 306 2.0 хди 90 кончета.
Намляно от градушката, но добре поддържана кола с ниски разходи за поддръжка.
Свито ми езвъпреки, че алфата ме разори
Изпратено от моят WAS-LX1 с помощта на TapatalkДве неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Kaк пък ще те разори една 156ца през 2018та година?
Частите никога не са били по-евтини...
Аз си взех горни носачи трв по 85 лева парчето. Долни има Атек или Старлайн по 80 лева също. Ладовите тампони на стаб.щангата са по 80 стинки.
За 350 лева забравяш за окачването в следващите поне 3-4 години. Какво е това разоряване?Last edited by dhtj; d.m.y г., 21:44.
Comment
-
Що, не може ли? Тая 156 ако я кара @Zlobich като мен по 25-30к годишно, нищо чудно че не издържа. 18г. кола е все пак!
А за цената на един оригинален носач на 156, ще смениш всичко по предницата на пежото.
Каквото и да си говорим 306 от към подръжка си е песен, сравнение с 156.Last edited by Friday; d.m.y г., 22:10.Sport Wagon 2.0TS|LPG
Comment
Comment